SB Management werkt met AEC-DISC voor verkopers en managersSB Management is AEC-DISC® gecertificeerd

Bij SB Management zijn een aantal consultants AECdisc® gecertificeerd: Véronique Vanhaelen, Wouter Van Berlamont en Jan Roel van Rhee.Neem eens contact met ons op, of vraag een offerte aan voor uw DISC-trainingsproject of profielanalyse voor verkopers of managers.

DISC training voor verkopers: hier.
DISC training voor managers: hier.

Waarop is de ARC-en-CIEL® Kleurenmethode gebaseerd?

DE GOUDEN REGEL: Behandel anderen zoals je zelf zou willen behandeld worden. DE PLATINA REGEL: Behandel anderen zoals zij wensen behandeld te worden.
  • De resultaten van de AECdisc® en de Arc-En-Ciel® Methode zijn gebaseerd op DE KLEURENTAAL.
  • De kleurentaal is een weergave van de vier basis gedragspatronen, die bij elke persoon aanwezig zijn, maar wel met verschillende intensiteiten.
  • In plaats van de traditionele DISC met Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit, werkt Arc-En-Ciel met Rood, Geel, Groen en Blauw. Door het gebruik van de vier kleuren, is het eenvoudig om de gedragsverschillen bergijpen en te herkennen. Het vermindert ook het risico van het denken in te simpele vakjes.
  • Wetenschappelijk steunt de DISC-methode op drie van de meest markante psychologische theorieën van de twintigste eeuw met betrekking tot het menselijke gedrag: het DISC systeem van William Moulton MARSTON (geassocieerd met de Kleurentaal), het onderzoek van Carl Gustav JUNG, stichter van de analytische psychologie, en de motivatieanalyse van Eduard SPRANGER.
  • Met de zelfkennis van AECdisc® krijg je een efficiëntie communicatie en relatie. AECdisc® is hiermee de basis van de algemene persoonlijke ontwikkeling in het professioneel leven.
  • Onze certificaten en erkenningen