Het kwaliteitssysteem van SB Management is ISO-gecertificeerdCertificaat sinds 2010

Ons kwaliteitssysteem is sinds begin januari 2010 bekroond met een ISO-9001 certificaat. Het toepassingsgebeid van het certificaat is advies, opleiding, training en research op vlak van sales, services en management.

In januari 2021 is de externe IS0-9001 audit weer met succes volbracht, zonder enige opmerking! Auditverslag van BQA: hier

werkt al geruime tijd met een kwaliteitssysteem volgens de ISO-norm, sinds begin 2010 is het kwaliteitssysteem ook ISO gecertificeerd. Jan Roel van Rhee: "we registreren al jaren heel wat cijfers over onze business. Voor ons is dit immers essentieel om te kunnen groeien. Als je de faal- en succesfactoren van je bedrijf kent, kan je vlot de juiste dingen veranderen en verbeteren."

Het ISO-certificaat bevestigt natuurlijk voor onze klanten dat we heel bewust kiezen voor kwaliteitzorg. We willen dan ook een sterke dienstverlening neerzetten, die ver boven het marktgemiddelde uitsteekt. Jan Roel van Rhee: " verricht geregeld een best performers analyses, waarbij we in kaart brengen wat top performers doen. Waarom zouden we dan zelf met minder genoegen nemen?"

De auditrapporten

Het volledige auditrapport van de basisaudit van januari 2010 vindt u hier
Het auditrapport van de audit van januari 2021 vindt u hier

Onze certificaten en erkenningen